Underhållsarbete Vi uppdaterar just nu biliaoutlet.se för att förbättra sajten. Vissa driftstörningar kan därför förekomma. Tills vidare hänvisar vi till bilia.nu@bilia.se. Tack för ditt tålamod. 

Garanti på ditt bilköp

Garanti för begagnad bil

Det är viktigt att du känner dig trygg med ditt köp av begagnad bil. Därför har vi tagit fram Bilia begagnatgaranti tillsammans med vår samarbetspartner Fragus Group. En garanti som gäller alla begagnade bilmärken som är upp till tio år eller kört upp till 20.000 mil. 

Garanti för begagnad bilGaranti för begagnad bil

Fördelarna med garantin

  • Upp till två års garanti.*
  • Gäller alla begagnade bilar ända upp till 20.000 mil eller upp till tio år.**
  • Ingen självrisk.
En bilhall | BiliaoutletEn bilhall | Biliaoutlet

Vad täcker garantin?

Om oturen har varit framme omfattar garantin skador på fordonets mekaniska och elektroniska komponenter. Bilia begagnatgaranti går att teckna på bensin, diesel, hybrid- och elbilar.*

Behöver du göra en skadeanmälan?

Bilia begagnatgaranti är ett samarbete mellan Bilia och Fragus Group. Vid en skadeanmälan eller andra ärenden hänsvisar vi därför till Fragus Group.

För vilka bilmärken gäller ­garantin?
Bilia begagnat­garanti gäller alla bilvarumärken som vi säljer.*
Under hur lång tid gäller garantin?
Garantin upphör automatiskt att gälla när fordonet når en ålder av tio år eller har passerat 20.000 mil, det som inträffar först. Dock gäller garantin i max 24 månader.
Vad ingår i Bilia begagnatgaranti?
Bilia Begagnatgaranti omfattar skador på fordonets mekaniska och elektroniska komponenter som inte undantages eller begränsas i garantins generella villkor.
Vad gäller vid utlandsresa?
Inför utlandsresa, kontakta Fragus för genomgång av garantivillkor utomlands. Garantin är giltig inom EU, Norge, Schweiz och Storbritannien.

*Två års garanti gäller vid finansiering via Bilia Outlet, annars 1 år.

**Fordon avsedda för yrkesmässig trafik omfattas inte av denna garanti (hyrbilar, taxi, hotell etc). Fordonet ska vara testat och godkänt av Fragus auktoriserade återförsäljare. Reparationstak på 100.000 kr inklusive moms. Läs mer om vilka undantag per bilmärke som gäller här.