Integritetspolicy

Denna kortfattade integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, sparar och nyttjar dina personuppgifter. För att ta del av vår integritetspolicy i sin helhet, klicka här.

Vårt huvudsakliga syfte med att samla in och behandla personuppgifter är för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Om du exempelvis köper ett fordon eller tjänst från oss behandlar vi person- och fordonsuppgifter i för att ha möjlighet att planera, genomföra och följa upp service-, reparation och garantiärenden. Detta gäller också om du begärt en offert från oss.

Vi behandlar även dina uppgifter för att kunna kommunicera med dig som kund genom nyhetsbrev, kund- eller marknadsundersökningar samt via post, mejl eller sms. Vi kan också komma att behandla namn, personnummer, körkortsuppgifter och din ekonomiska situation i samband med att du provkör, leasar, hyr eller lånar ett fordon hos oss.

Om du besöker vår webbplats eller använder lokalt wifi på någon av våra anläggningar kan vi komma att automatiskt samla in ip-adress eller namnet på din enhet i syfte att motverka olovliga intrång eller nyttjandet av våra IT-resurser. På våra anläggningar använder vi också övervakningskameror för att förebygga, förhindra eller upptäcka brottslig verksamhet.

Integritetspolicyn i sin helhet

Ladda ner och läs hela vår integritetspolicy (PDF-länk)