Finansiera ditt bilköp med oss

Finansiera ditt bilköp med oss

Om du behöver hjälp att finansiera ditt bilköp kan vi erbjuda dig en förmånlig finansiering i samarbete med två av Sveriges ledande aktörer inom bank och finans. När du köper bil i bilhall erbjuds finansiering i samarbete med Ziklo bank och via DNB Finans när du köper på bilauktion. Vi erbjuder även låneskydd i tre månader utan kostnad. För privatpersoner finns möjlighet att dela upp betalningen, och företag erbjuds i vissa fall leasing.

Notera att vi inte kan erbjuda finansiering av bilar som säljs på exekutiv bilauktion, då dessa inte säljs av Bilia Outlet. Ägandet går direkt från säljare till köpare.

Räkna ut din månadskostnad Räkna ut din månadskostnad

Räkna ut din månadskostnad

Via räknesnurran som finns vid varje bilauktion kan du se vad månadskostnaden landar på om du finansierar ditt köp med oss. Den uppdateras kontinuerligt i förhållande till aktuellt bud. Ha i åtanke att kontantinsatsen måste vara minst 20 % av det slutgiltiga priset och att avi- och uppläggningsavgift tillkommer.

Vi hjälper dig med förmånligt kreditupplägg.Vi hjälper dig med förmånligt kreditupplägg.

Vill du lägga upp en kredit?

Om du vill nyttja vår fördelaktiga finansiering så hjälper vår leveranspersonal dig att lägga upp en kredit. Då görs en kreditprövning för att kontrollera återbetalningsförmåga. Under kredittiden är räntan sedan rörlig och följer referensräntan STIBOR, som beräknas och uppdateras varje bankdag i Sverige.

Finansiering med annan bank

Om du hellre vill finansiera ditt bilköp med en annan bank går det också bra. Väljer du att göra detta kommer Bilia Outlet debitera dig en administrationsavgift på 595 kr på grund av ökad administration.