Extra trygghet med Bilia Total

Tryggare bilköp med Bilia Total

Det ska vara enkelt och tryggt att köpa en begagnad bil. Därför erbjuder vi dig som köper begagnad bil hos oss möjligheten att lägga till Bilia Total – vår paketlösning med billån, försäkring, serviceabonnemang och Biliakortet CarPay.

Bilia TotalBilia Total

Med Bilia Total får du

Fördelaktig ränta

Få en procent lägre ränta när du finansierar bilköpet via oss.

10% rabatt på bilförsäkring

Med försäkringen får du en trygg följeslagare som gör att du slipper oroa dig i onödan och kan koncentrera dig på en sak – att köra bilen.

 

10% rabatt på serviceavtal

Med vårt serviceavtal får du förstklassig service av din bil till ett fast och förmånligt pris per månad. Med ett fast pris under hela avtalsperioden behöver du inte oroa dig för prisändringar.

 

Begagnatgaranti

Få 1.000 kr rabatt på begagnatgaranti när du köper en begagnad bil. Garantin gäller i två år och kan väljas till alla bilar som är upp till tio år eller kört upp till 20.000 mil.

För att kunna teckna Bilia Total behöver du ha Biliakortet CarPay. 

Spara pengar med Bilia TotalSpara pengar med Bilia Total

Spara upp till 15.000 kronor med Bilia Total

Med rabatterna som ingår i Bilia Total sparar du totalt mellan 5.000 och 15.000 kr på tjänsterna som ingår i paketet, jämfört med om du hade köpt dessa separat (besparingen är beräknad på att du köper en bil för mellan 100.000 och 420.000 kr). Bilia Total kan enbart läggas till vid köp av Volvo, Renault eller Dacia.