Bilia Total

Bilia Total – trygghet för dig och din bil

Vill du att det ska vara enkelt och tryggt att köpa och äga en begagnad bil? Då ska du som köper en Volvo, Renault och Dacia välja Bilia Total, vår paketlösning med billån, märkesförsäkring, serviceabonnemang och Biliakort. Med vår paketlösning Bilia Total får du:

Fördelaktig ränta

Få en procent lägre ränta.

Serviceavtal till din bil

10% rabatt på serviceavtal. Med vårt serviceavtal får du förstklassig service av din bil, till ett fast och förmånligt pris som du betalar per månad. Med ett fast pris under hela avtalsperioden behöver du inte oroa dig för prisändringar. 

Försäkring

Få 10% rabatt på bilförsäkring från Volvia. Försäkringen ger dig en trygg följeslagare som gör att du slipper oroa dig i onödan och som gör att du kan koncentrera dig på en sak – att köra bilen.

Begagnatgaranti

1.000 kr rabatt på Begagnatgaranti (ordinarie pris 2.995 kr) när du köper en begagnad bil. Vi erbjuder en garanti i samverkan med MRF. Garantin gäller 12 månader eller 1.500 mil.
Vill du veta mer om denna garanti? Läs mer här

Biliakortet Carpay 

Biliakortet Carpay ger dig räntefri delbetalning i upp till 24 månader, allt på en och samma faktura. Du får även rabatt på drivmedel och tvätt hos Tanka eller Tvätta. På bilia.se hittar du din närmaste Tanka och Tvätta.

Spara från 5.000 kr till 15.000 kr med Bilia Total

Väljer du Bilia Total så får du en total besparing på 5.000–15.000 kr*.

Gäller vid köp av Volvo, Renault eller Dacia. *Besparingen vid val av Bilia Total är beräknad på ett pris på bil mellan 100.000–420.000 kr.