Foretagsinformation tre kollegor i möte

Företagsinformation

Bilia Outlet AB är en del av Biliakoncernen. Bilia kommer ursprungligen från Volvator som grundades 1967 och börsnoterades 1984. Bilia är idag en av Europas största bilkedjor med en ledande position inom service och försäljning av person- och transportbilar samt tilläggstjänster som finansiering och försäkring. Bilia har över 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt säljer bilar online.

Bilias vision är att vara branschens bästa servicebolag genom omtänksamhet om våra kunder och kollegor. Genom att alltid sträva efter att bli lite bättre varje dag skapar vi en bättre upplevelse för våra kunder.

Biliafamiljen:

Bolagsuppgifter
Bilia Outlet AB
Telefon: 010-497 89 00

Postadress
Bilia Outlet AB
c/o Bilia Personbilar AB
169 80 Solna

Fakturauppgifter
Bilia Outlet AB
FE 1221 Scancloud
831 90 Östersund
För faktura via e-post: 
biliaoutlet@pdf.scancloud.se

Här hittar du information om våra anläggningar.

För andra frågor, kontakta oss här.

Nyhet: Nu kan du betala med Zaver
Vi strävar efter att du som kund ska ha enkla och säkra betalningsmetoder när du vänder dig till oss. Därför samarbetar Bilia Outlet nu med Zaver, som erbjuder moderna och trygga betalningslösningar på dina villkor.

Kontroll över dina köp via appen
Du hittar Zavers app på App Store eller Google Play. Via appen får du kontroll, och kan se dina köp och överföringar. Appen erbjuder dessutom påminnelser om framtida betalningar.
Läs mer om Zaver